hem Om oss

Om oss

Hjälp att planera din rundresa

Vi på Evaneos vill att folk ska få upp ögonen för världen – och upptäcka den! Därför har vi skapat denna reseblogg som handlar om både vanliga och ovanlig destinationer. Vi vill ge dig tips och ideér på vart du kan resa och hur du kan uppleva ditt resmål på bästa sätt. Världen är full av fantastiska länder som väntar på att upptäckas. – Få upp ögonen för nya, spännande resmål och våga resa någonstans annorlunda.

Reseexperter med lokal expertis

Om man planerar sin resa får man en bättre upplevelse. Man hinner med att besöka de platser man vill se och vet vart man ska ta vägen. Om man tar hjälp av en reseexpert som arbetar med att arrangera resor så blir det ännu bättre. En reseexpert vet hur man ska lägga upp resrutten, vad som är intressant att se och göra, vilka boende som är bra och hur man tar sig runt. Vi på Evaneos har samlat lokala reseexperter som bor i landet du vill besöka. De har lokal expertis och kan allt om ditt resmål och reseplanering. Du kommer enkelt i kontakt med någon av våra lokala experter på Evaneos hemsida.

Om du vill ha professionell hjälp med att planera en bättre runresa tycker vi att du ska göra det men en lokal expert. De arbetar på lokala researrangörer och du betalar direkt de pris de erbjuder. Att anlita en lokal researrangör har också positiv påverkan på ditt resmåls utveckling och stöder den lokala ekonomin. 

Tryggt och smidigt

När man bokar en resa via Evaneos tar man del av våra garantier. Det innebär att du som resenär kan boka en resa med en lokal researrangör och vara trygg i att du kommer att ta del av den service och de tjänster som ni har avtalat. Vi garanterar din resa och du kan betala säkert online via vår betalningsplattform. Din lokala expert finns där för dig under din resa och du kan alltid nå din expert och du har frågor eller behöver hjälp. Vi på Evaneos finns också där för dig och om du skulle behöver hjälp är det bara att du hör av dig. 

 Evaneos är från början ett franskt företag som nu finns i över sju länder. Evaneos grundades 2009 och idag är vi runt 160 resefantaster som jobbar i Evaneos internationella team.  Här kan du läsa mer om Evaneos koncept och hur det fungerar.

Du kan enkelt kontakta oss på [email protected] Vi hör gärna från dig oavsett om det handlar om ett tips, en tanke, lite feedback om vårt bloggande eller om du har en fråga om Evaneos.